Gezichtsbehandeling van Schoonheidssalon Eliza

Onder gezichtsverzorging verstaan we alle behandelingen die aan of op het gezicht worden uitgevoerd. Dus ook verven van wimpers, wenkbrauwen, het harsen van de bovenlip en make-up aanbrengen.

Alle onderstaande gezichtsbehandelingen zijn inclusief huiddiagnose, reiniging, dieptereiniging, stomen of warme kompressen, onzuiverheden verwijderen, epileren, harsen bovenlip, massage, masker en lichte make-up. (m.u.v. basis/quick behandeling)

Gezichtsbehandeling

Klassieke behandeling
De klassieke gezichtsbehandeling afgestemd op huidtype.

Acne behandeling
Voor de problematische huid, wij zijn anbos acnespecialist. (Kijk bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding).

Diamond Microdermabrasie behandeling
Diepte peeling – huidverbetering / huidverjonging.

Etherische facelift- & decolleté behandeling
Weldadig en luxe behandeling met etherische oliën, t.w. 14 behandelingsfases, 3 maskers, 2 massagetechnieken, 1 gelaatsbehandeling en 1 decolletébehandeling.

Bruidsmake-up (inclusief proefmake-up)
Tip: Het is fijn als je voor je bruiloft al wat tijd besteedt aan je uiterlijk. Een mooie huid krijg je niet een twee drie! Wil je dat je huid er op de mooiste dag van je leven tip top uit ziet, dan is het noodzakelijk dat je ruim van te voren aandacht besteed aan de gezichtsverzorging.

Gezichtsbehandeling