Diamond microdermabrasie van Schoonheidssalon Eliza

Een Diamond Microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke en minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren.

Wat is Diamond Microdermabrasie

Diamond Microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid pijnloos en zonder allergische reacties zichtbaar te verbeteren. De Diamond Microdermabrasie behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen waardoor de huid zichzelf vernieuwt en egaliseert en het verouderingsproces wordt vertraagd.

De Diamond Microdermabrasie kan ingezet worden als een peeling bij een vermoeide, matte, vlekkerige of verouderde huid alsmede bij oppervlakkige rimpelvorming, verstopte poriën, pigmentvlekken en zonlichtbeschadigingen. Op een hogere stand is de microdermabrasie uitermate geschikt om littekens te behandelen. Acne littekens kunnen zelfs tot 80% verbeteren!

In tegenstelling tot andere systemen, worden er bij de Diamond Microdermabrasie geen kristallen gebruikt, waardoor deze methode de meest comfortabele is voor de huid. Tevens wordt aansluitend aan de microdermabrasie een masker van hyaluronzuur middels ultrasoon (geluidsgolven) in de huid gesluisd. Deze geluidsgolven zorgen er voor dat het hyaluronzuur zeer diep door de huid kan worden opgenomen.

Een perfecte middenweg tussen de oppervlakkige peelings en de diepe chemische, mechanische of laser dermabrasie.

Voor en na een behandeling:

  Diamond microdermabrasie     

Resultaat

U ziet direct na een behandeling dat uw huid intensief behandeld is. De huid ziet er roze tot licht rood uit en heeft onmiddellijk een frisse uitstraling. De huid kan tot twee dagen na de behandeling wat rood zien. Houdt u hier rekening mee met het plannen van uw afspraak.

Na de behandeling wordt aangeraden om uw huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Zo moet u uw huid twee maal per dag (of vaker indien nodig) verzorgen met goede nabehandelingscrème. Intensief sporten, een hete douche of een sauna bezoek na een behandeling wordt afgeraden i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de behandeling. Voorkom ook blootstelling aan zonlicht tot enkele weken na de behandeling. Bescherm daarom uw huid gedurende de gehele behandelingsperiode met een goede UV factor. Dit geldt ook in de winter; uw huid is zijn natuurlijke bescherming tegen UV straling kwijt, waardoor uw huid gevoeliger wordt voor het ontwikkelen van pigmentverschuivingen.

Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem wordt er gekozen door de schoonheidsspecialiste voor een oppervlakkige peeling of een dieptepeeling. Voor een duurzaam effect en een optimaal resultaat is een kuur van circa vijf tot tien behandelingen met een tussenpoos van 7-10 dagen aan te raden. Elke behandeling duurt ongeveer 60 minuten.