Deynique Cosmetica

Eind 2016 heeft de salon er een huidverbeterend merk bij. Naast de bestaande behandelingen met het heerlijke en betaalbare merk “Medex” kunt u nu ook terecht om uw huid te verbeteren met het mooie merk Deynique.

Deynique Cosmetica is er een voorstander van om toxines (gifstoffen) uit de huid te verwijderen. Toxines zijn de grootste boosdoeners als het gaat om veroudering in onze cellen. Als u start met dit mooie merk zal de schoonheidsspecialiste, na uitgebreide intake en analyse van uw huid, aanvangen met de Bio Face Lifting. Met deze behandeling worden toxines via de lymfe afgevoerd. Er ontstaat ruimte om werkstoffen op te nemen, met als gevolg een betere zuurstofopname. Al na gelang de conditie van uw huid zal deze behandeling 3 of 4 keer plaatsvinden.

Wilt u het resultaat van een behandeling nog meer verbeteren dan worden producten voor thuisgebruik geadviseerd met exact op elkaar afgestemde verzorgingsproducten op basis van Aloë Vera. Zo ontstaat een beauty therapie die uw huid langdurig zacht, soepel en mooi houdt.

In de salon wordt een uitgebreide huidanalyse en behandelplan gemaakt. 

Bestaat er iets mooiers dan dagelijks in de spiegel de zichtbare verbetering van het huidbeeld te zien?

producten medex Aangesloten bij Anbos.